Cred ca toti il stiu pe Alexandru Papadopol de cand juca in filme precum Pacatele Evei sau Aniela, asa ca interesul pentru viata si activitatea sa nu sunt greu de imaginat. Dar despre Adriana Titieni nu stiu cati au auzit, desi cei doi au mai avut o relatie cu multi ani in urma. Dupa recentul divort dintre Alexandru Papadopol si  Ioana Ginghină presa a inceput sa se intereseze iarasi de soarta acestora. Nu este de mirare ca si interesul publicului a crescut pe masura publicitatii facuta acestor distinsi actori din noua generatie.

Adriana Titieni si Alexandru Papadopol sunt intr-o relatie

Intrebata recent despre relatia sa cu Alexandru Papadopol, Adriana Titieni a confirmat faptul ca ei au mai format un cuplu timp de trei ani in tinerete. Cei doi s-au intalnit in facultate, doar ca Adriana a ales sa se casatoreasca cu profesorul ei, cunoscutul actor Adrian Titieni, rector al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” din Bucuresti. Alexandru Papadopol s-a nascut in 1975 iar Adriana in 1976, in schimb au absolvit UNATC-ul in ordine inversa, ea in 2001 si el in 2002.

Adriana Titieni s-a casatorit in anul doi de facultate cu profesorul ei, dand nastere dupa numai un an unui copil. Alexandru Papadopol a mai copilarit pana in 2006 cand s-a casatorit si el cu actrita Ioana Ginghina alaturi de care a stat pana anul acesta. vand in vedere cum au evoluat casniciile celor doi nu este de mirare ca cei doi au divortat tocmai pentru a fi impreuna. Desi au incercat sa tina secreta relatia lor, paparazzi au reusit sa-i surprinda sarutandu-se, deci nu mai pot nega aceasta relatie. Vom urmari si noi la rubrica Monden ce se va intampla in continuare.

Se vor casatori Adriana Titieni si Alexandru Papadopol in curand sau vor avea o relatie deschisa, asa cum se obisnuieste mai nou in lumea actorilor? Numai timpul ne va raspunde la intrebare, momentan cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, departe de ochii curiosi ai admiratorilor lor. Cei doi indragostiti joaca impreuna intr-o productie HBO, deci povestea lui Papi se repeta, dar oare care va fi finalul? O noua casatorie sau doar o relatie pasagera?

Adriana Titieni si Alexandru Papadopol

Adriana Titieni si Alexandru Papadopol sunt într-o relație