Multi poate nu s-au gandit la asta, dar Donald Trump a lansat un mesaj “subliminal” pentru romani atunci cand a spus [ nu doar a spus, dar si-a pus si o sapca cu mesajul acesta! ] Make Romania great again – adica sa facem Romania mareata din nou. Doar ca pentru multi s-a facut referire de fapt la Greater Romania, Romania Mare. Stiu ca americanii, ca de altfel marile puteri occidentale nu dau doi bani pe noi – dovada sunt inca vizele pentru romani in SUA, dar nici fara sprijinul lor nu ne putem dezvolta si afirma pe plan international.

Mesajul ascuns a lui Donald Trump pentru Romania

Sapca primita de Klaus Iohannis inscriptionata cu aceste cuvinte: Make Romania great again spune multe. Presimt ca mesajul va fi preluat si in lupta electorala, nu m-ar mira ca domnul Iohannis sa castige alegerile prezidentiale. Asta doar pentru ca nu prea are contracandidat, nu pentru ca ar fi fost un mare presedinte. Fratii nostri de peste Prut au preluat imediat sloganul si sapca – sute de sepci au fost imediat facute de membrii USB [ Uniunea Salvati Basarabia ] si au fost folosite la un protest de pe 24 august impotriva presedintelui Igor Dodon.

Americanii se pricep de minune sa zica multe cu sau fara cuvinte. Asa au facut si de data asta, oferind satisfactie celor ce nu vad nicio sustinere din partea SUA pentru Romania. Ne referim la sutinere adevarata, care sa ne aduca ceva mai mult decat antipatia rusilor. Pana una alta, singurul care a castigat din aceasta noua strategie, este evident presedintele Klaus Iohannis. Oare despre Romania Mare va discuta premierul Moldovei [ Maia Sandu ] la Whasington in vizuta sa in capitala Americii?

Donald Trump

Mesajul ascuns a lui Donald Trump pentru Romania