Nu stiu cum se face, dar se pare ca frumoasele noastre ajung pe mana americanilor – iar in cazul de fata nu doar american, dar si evreu, ba chiar milionar. Asadar Bradford Aaron Hill s-a casatorit in urma cu cativa ani cu frumoasa Iasmina Milutinovici. Cine nu stie cine este milionarul, am sa-i spun eu – adminiostratorul Statuii Libertatii, mai exact a insulei Ellis. Nu-i rau as zice eu, pentru o tanara de doar 27 de ani din Romania.

Iasmina Milutinovici s-a casatorit cu milionarul Bradford Aaron Hill

Evident ca nu stiti cati ani are sotul, va spunem noi – la data nuntii avea 61 de ani – asa cum se vede in poza, in timp ce mireasa avea 27. La o diferenta de „doar” 34 de ani! Iasmina era deja plecata in America si lucra la compania milionarului. Chiar ea zicea ca se vedeau zilnic pe holuri, isi zambeau si cam atat. Dar nu putea sa ramana asa la infinit, intr-o zi batranelul o invita la concert. Pas final, caci imediat „se indragostesc”si urmeaza la scurt timp nunta anului!

Evident ca varsta nu reprezinta un impediment in calea dragostei, chiar daca este evident ca totul este „teoretic” platonic. Iasmina sustine ca a cunoscut si barbati mai in varsta decat actualul sot, iar daca ma gandesc ca sotia mea are 63 de ani, inclin sa dau crezare Iasminei – a, intre noi este o diferenta de doar doua luni, dar este! Iasmina est eabsolventa de facultate, in comunicare, asa se face ca acum este sefa departamentului de comunicare corporate la Evelyn Hill – firma sotului ei. La mai mare, as zice eu! Desi este cam tarziu, au trecut deja cinci ani, le urez „casa de piatra”.

Iasmina Milutinovici si Bradford Aaron Hill

Iasmina Milutinovici s-a casatorit cu milionarul Bradford Aaron Hill