Pe de o parte, Irina Rimes a compus pentru multe vedete din Romania, dar asta nu ma face sa o consider si pe ea o mare vedeta, sau sa cred ca merita sa fie in juriul de la Vocea Romaniei. Pare mai de graba o contra-oferta fata de accederea lui Carlas Dreams la Antena 1, Pro TV face si el o miscare si o aduce pe moldoveanca in juriu. Sincer sa fiu, cred ca amandoi – adica si Carlas si Irina, ar trebui sa nu fie in niciun juriu. Cred ca daca o aduceau pe Aliona Moon – tot din Moldova, aveau de castigat.

Juriul de la Vocea Romaniei – Irina Rimes

Juriul de la Vocea Romaniei a tot cazut, prima data prin plecarea lui Horia Brenciu – unde daca nu la concurenta – Antna 1, acum prin venirea Andrei si a Irinei Rimes cred ca am mai facut un pas in jos. Juriul ar trebui sa fie fie notoriu, fie suficient de calificat ca sa poata duce vocile acolo unde merita. Dovada? Pai daca ne uitam de cate ori a castigat Tudor Chirila Vocea Romaniei ne dam seama cam ce pot face antrenorii pentru participanti.

Pe de o parte ma bucur ca moldovenii vin in numar mare la Vocea Romaniei, poate si pentru ca incercarea lor pe nisa asta – de fapt Moldovenii au talent, a fost un esec. Mi-am adus aminte ca o avem la noi pe extraordinara interpreta de peste Prut, Natalia Barbu. Asta da voce, cred ca era o investitie buna in spectacol. Dar cum nu fac eu jocurile in presa romaneasca, raman stapan aici la DigitalPress si nu la Pro TV sau Antena 1!

Irina Rimes vs Carlas Dreams

Juriul de la Vocea României – Irina Rimes