Bogdan Ioan a castigat sezonul 8 de la Vocea Romaniei, desi eu cred ca totul s-a datorat de fapt prestatiei sale din auditiile pe nevazute. Eu am presupus ca va castiga Dora Gaitanovici, desi pana la finala eram convins ca va fi Bogdan, doar ca in afara de ultima melodie cantata de el, restul nu m-au convins. Irina Rimes a adus Zdubii, dar nici ea nu a ales cea mai buna melodie, doar a pus vocea Dorei in valoare. Pan ala urma doar cei ce au numarat voturile stiu care a fost scorul final, iar daca cele mai bune doua prestatii au ajuns pe locurile 1 si 2, e ok zic eu.

Vocea Romaniei sezonul 8 la final – Smiley castigator

Andra nu a stralucit la Vocea Romaniei iar noi credem pe pe Tudor Chirila il vor elimina datorita certurilor cu sotia lui Maruta – de facto cei mai popularizati la Pro TV. Irina Rimes a surprins, chiar daca multora nu le este pe plac felul ei de a fi, dar in finala a demonstrat ca merita sa fie in juriu – a cantat la pian, a pus-o pe Dora Gaitanovici sa cante la saxofon, mai pe scurt a facut spectacol. Dar asa a fost sa fie, un novice pe numele sau Bodan Ioan sa ia suta de mii de euro si trofeul Vocea Romaniei.

Teoretic Bodan Ioan si-a ales in prima faza cea mai buna melodie pentru vocea lui, iar titlul de Michael Jackson de România nu sunt sigur ca este cel mai potrivit, dupa doua melodii care nu prea i-au iesit. DA, este posibil ca timpul sa fi fost prea scurt si pregatirea lui muzicala sa-si spuna cuvantul. Corect, Bogdan a jucat cartea Michael Jackson si a reusit, pana al urma este un spectacol de cover-uri, nu unul de originalitate. Pacat totusi ca locurile 2 si trei nu primesc nimic, ar fi meritat!

Bogdan Ioan

Vocea României sezonul 8 la final – Smiley câștigător