Am vazut si eu prima editie a concursului Ninja Warrior Romania, dezamagit total. De ce? Pai in afara de faptul ca parca a fost cam fara cap si fara coada, scurt si fara final. Ma asteptam sa le dea ceva celor ce au fost TOP 3, da se pare ca in afata de medalia celui clasat pe prima pozitie, inrest nimic. Nu mai zic ca ma asteptam la ceva mai multe fete macar in semifinala, nu una singura si aceea din oficiu. Din 250 de concurenti, am vazut cinci in finala, iar la muntele Midoriyama nici macar nu stim cum arata si ce trebuia facut.

Ninja Warrior Romania fara castigator la prima editie

George Mariș a fost sa zicem asa, castigatirul primei competitii Ninja Warrior Romania. Nici foarte voinic dar nici foarte slabut, modest si bine pregatit, a reusit sa faca mai mult decat restul concurentilor. Doar cinci au trecut in faza a doua a finalei, dar niciunul nu a trecut de prea multe obstacole. Asa se face ca nu stim ce-i aia muntele Midoriyama si ce se face in marea finala ca sa iei cei 100.000 de euro.

Teoretic si timpul a fost sa zicem asa, un adversar care putea lipsi din prima editie. Nu mai zicem de concurentul care a pierdut locul in fionala datorita ceasului, iar altul pentru ca s-a dezechilibrat. Ar fi trebuit sa mearga primii 10 clasati, asa parea mai echilibrat si mai „onest”, dar asta e, nici 250 de concurenti nu-s chiar putini, dar si cinci finalisti parca e mai ceva ca la caiac canoe.

Ninja Warrior Romania

Ninja Warrior Romania fara castigator la prima editie