Cei care se uita pe Tik Tok il cunosc deja pe Alexandru Pârgaru, cel care l-a pus in dificultate pe Bobonete la Romanii au talent, actorul din serialul Pro TV Las Fierbinti nu stiu poate istoria tanarului. Putini stiu ca scrie poezii, ca a avut prezentari la Sala Palatului, etc. Nimeni nu s-a gandit ca felul in care arata la aproape 30 de ani se datoreaza unei tumori pe creier. Ei bine da, Alexandru Pârgaru  a fost operat de craniofaringiom,  o boala crunta care la copii duce la incetarea cresterii. Asa se explica de ce tanarul nostru arata ca un copil de 10 ani, dar in realitate a implinit 29.

Alexandru Pârgaru -un destin incredibil

Da, este adevarat ca modul sau de gandire nu este unul „ortodox”, amestecul de religii, filozofii par a fi mai degraba apanajul unui om care sufera de alte boli, dar oare s-a gandit cineva ca asta i-a dat lui Alexandru Pârgaru puterea de a trece peste boala sa? Tineti cont ca problemele sale au aparut pe cand avea doar cinci ani, asa ca fiecare om isi cauta drumul. Iar Alex l-a gasit pe al sau. Operat de doua ori, Alex a trebuit sa indure operatiile pe creier la o varsta frageda, la 7 si respectiv 10 ani.

Asadar hai sa nu-l judecam prea aspru pe Alexandru Pârgaru, poate ca ni se pare ciudat modul sau de a se prezenta pe Tik Tok, poate ne starneste rasul modul in care el ne vorbeste despre suflet si divinitate, dar sa ne gandim si la faptul ca asta pe el il ajuta sa treaca peste traumele din copilarie. Credeti ca e usor sa arati ca un copil, dar sa ai deja 30 de ani? Nu trebuie sa crezi ce spune el, trebuie doar sa te gandesti la el ca la cineva care a suferit mult si acum vrea sa ofere sprijin altora. Asa cum crede el ca s-a vindecat, cu ajutorul divinitatii si al credintei. O fi asta ceva gresit? Eu zic ca nu, iar daca iti vine sa razi cand il asculti, e cazul sa te gandesti de doua ori.

Alexandru Pârgaru

Alexandru Pârgaru -un destin incredibil