Nui stiu de ce am eu impresia ca juriul de la Vocea Romaniei din urmatoriul sezon va avea alta componenta, fie pleaca asa cum prevad eu – Tudor Chirila, fie Andra ramane la juniori si nu-i mai face de lucru rockerului de la Vama Veche. Am vazut ieri ultima etapa din confruntari, sincer sa fou mi-a placum mai mult de ce a ales Irina Rimes, nu am inteles de ce Tudor a vrut sa-i spuna Andrei ca lui nu-i place nu stiu ce gen muzical – aici este un concurs nu confesiuni personale – iar eu zic asta desi nu o sustin pe Andra pentru ca nici mie nu-mi place cum canta si ce canta, dar aici vorbim de Vocea Romaniei si nu de parerile noastre personale legate de muzica.

Vocea Romaniei – sezonul 8 la final de drum

Asadar am ajuns la semifinalistii de la Vocea Romaniei 2018, sincer nu am inteles cati sunt si cati cantareti are fiecare antrenor, au fost patru confruntari deci cate opt concurenti de la fiecare antrenor, din care au ramas doar patru, asta ar insemna 16 semifinalisti – la care se adauga cei salvati [ aici am un dubiu, in ultima zi a fost salvat unul, dar au participat trei! ]. Nu conteaza, asa imi trebuie daca nu urmaresc regulamentul concursului de la Pro TV. De fapt nu urmaresc niciun regulament de la nici un post de televiziune, asa ca sunt mereu depasit de situatie.

Revenind la Andra Maruta si Tudor Chirila, presimt ca unul dintre ei nu va mai fi in juriu la Vocea Romaniei la anul ce vine, iar daca e sa aleg pe cine cred eu ca va pleca, il aleg pe Tudor – familia Maruta este lider de platou la Pro TV, deci nu cred ca va pleca doamna ci domnul! Ramane Smiley singur, fara vecinul sau! Asa si?

Vocea României 2018

Vocea României – sezonul 8 la final de drum