S-au terminat preselctiile de la Canta acum cu mine si tot nu stim cine sunt cei 100 de jurati, nu-i asa? Ok, pe unii ii stie o tara intreaga, dar cine este de exemplu Lili Davies? Uite cabtranica hazlie de la Canta acum cu mine vine tocmai de la Londra, unde a fost alaturi de celebritati precum fetele de la Spice Girls.  Multi nici macar nu stiu ca Lili a fost printre juratii emisiunii originale din UK. Iar daca va mai spunem ca este nascuta in Galati, iar de 20 de ani a ales sa stea in Marea Britanie.

Cine sunt juratii de la Canta acum cu mine

O parte din juriul de la Canta acum cu mine este format din concurentii de la Vocea Romaniei, dar de unii sincer sa fiu nu am auzit – nici nu sunt eu cine stie ce mare fan al muzicii moderne, asta-i drept. De exemplu tipul cu barba verde, cine este? Am mai auzit eu de Boier Bibescu, nu-mi imaginam ca e un tip care este de fapt D.J., dar poate ca asta se datoreaza si faptului ca nu prea ascult eu muzica RAP. DA, parca de DJ Harra am auzit, sau ar fi trebuiot sa aud – mai fain era sa o vad la munca, imbracata fara haine!

Sefa juriului este evident Loredana Gorza, iar Cabral prezinta concursul Canta acum cu mine. In cele sapte zile de preselectie pe care le-ati vazut fie online fi la Pro TV duminica seara s-au ales finalistii. Cunoastem participantii dar nu stim cine e in juriu. Este evident, sunt 14 finalisti si 100 de jurati! Ii gasiti pe toti pe www.Actori.Info la sectiunea muzica!

Juriul Cântă acum cu mine

Cine sunt jurații de la Cântă acum cu mine