Daca vrei sa stii biografia lui Serghei Niculescu-Mizil trebuie sa cauti cu atentie informatiile, multe dintre ele sunt mistificate, altele sunt inventate – de el sau de altii. Fiul comunistului Paul Niculescu-Mizil s-a nascut acum 65 de ani la Bucuresti, fiind unul dintre cei sase copii ai familiei Niculescu-Mizil. Trei dintre fratii lui Serghei au fost infiati, restul fiind frati naturali – desi sunt voci care spun ca nici brunetul nu ar fi copil natural.

Cati ani are Serghei Niculescu-Mizil?

Anul acesta Serghei Niculescu-Mizil a implinit 65 de ani,  este casatorit cu blonda Cora si are un blog, care are in medie 20 de vizitatori pe zi. Mama sa a fost Lidia Niculescu-Mizil, iar cele doua surori naturale au fost Lidia Mizil si Donca. Este printre putinii nomenclaturistii comunisti inca in viata, nonconformist si cu o placere iesita din comun pentru a epata. Numarul mic al vizitatorilor pe site-ul sau, a telespectatorilor de la emisiunile incare este invitat ne arata ca exista un interes scazut legat de persoana sa.

Este Serghei Niculescu-Mizil de etnie roma? Da, a recunoscut chiar el, este absolvent de Arte Plastice si cocheteaza cu pictura. Nu a ascuns niciodata ca este mandru de trecutul sau de dinainte de ’89 si ca l-a legat o stransa prietenie cu Nicu Ceausescu si alti fii de nomenclaturisti ai epocii „de aur” .   A incercat si viata de vloger, avand un canal pe YouTube cu putin peste 3.000 de urmaritori. A jucat si intr-un film al regizorului Mircea Daneliuc, Marilena. A trait bine in trecut, traieste si acum – pe scurt descurcaret. A fost coleg de scoala cu Sorin Oprescu, este si afost simpatizant al regimurilor comuniste.

Serghei Niculescu-Mizil

Câți ani are Serghei Niculescu-Mizil?