Chiar nma gandeam cand o sa revina casa de comenzi in Romania, evident ca primul pas in face Bucurestiul prin Uber Eats. Daca la capitolul; taxiuri Uber a avut probleme in Romania, la comenzi la domiciliu nu prea are concurenta.Din cate stiu exista un singur lant de magazine ce promite acest serviciu, deci Uber va intra sa zicem asa, ca-n branza. Nu am gasit in aplicatie locul unde te poti angaja la Uber Eats, dar am gasit unde si cum comanzi.

Uber Eats acum si in Romania – Bucuresti

Cica ai nevoie doar de o form ade organziare legala – PFA sau SRL, o bicicleta sau scuter – cred ca masina totusi pentru la iarna, aplicatia la indemana si hai la treaba in Bucuresti, cari marfa cu Uber Eats. Acum daca vorbim de castoguri ce sa zic? Am vazut ca lumea iti da intre 5 si 20 de lei la o livrare. Asta e bacsisul, caci salariul zic unii ca ar fi cam 3.000 de lei pe luna. De aici ai de scazut taxi si impozite, dar asta este o alta poveste. Ideea este ca merge! Merge chiar bine as zice eu, avand in vedere ca este abia la inceput si doar in Bucuresti.

Asadar daca te-ai saturat sa stai la coada, comanda prin Uber Eats, sau daca vrei sa faci un ban fara sa ai sefi si program fix, incepe cu munca de livrator. Pare o chestie interesanta, recunosti? Intr-o lume in care serviciile aduc venituri bune, e cazul sa te orientezi si sa fii printre primii intrati in sistem.

UBER EATS - Bucuresti

Uber Eats acum si in Romania – Bucuresti