Romania a inceput cu stangul inca din 1989, cand am ales sa fim condusi de fostii comunisti in frunte cu Ion Iliescu. Sa fim sinceri, nimeni nu-si dorea de fapt alt regim, ci sa dispara nomenclatura si sa avem asa zisa libertate. Dovada? Rezultatul primelor alegeri libere, cand Ion Iliescu a castigat detasat si la scor mare alegerile. Mai tineti minte cine ne conducea? Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, etc. si nicio structura nu a fost darmata, ci s-au inlocuit sefii si cu asta s-a terminat.

De ce este Romania aici si nu ne merge mai bine?

Mai tineti minte cand se discuta ce facem cu membrii de partid? Pai numai fraierii [ ca mine ] nu au fost membri PCR, asa ca degeaba am avut in 1990 manifestatii, ne-au repus la locul nostru minerii. Am incercat si ceva democratie, doar ca nici Constantinescu nu a convins si sa fim seriosi, Train Basescu ne-a pus capac. Asa am ajuns iar la PSD, cea mai rea alegere dintre toate – vorba vine, ar mai fi si alegeri mai rele.

Din pacate partidele istorice au dat gres, taranistii au pierdut legatura cu electoratul iat PNL -ul s-a transformat in PDL chiar daca si-a pastrat numele.Acum plangem ca nu l-am votat pe Ion Ratiu, caci de Campeanu care ne spunea ca a venit cu banii copiilor in buzunar – de frica sa nu intre in opozitie cu romanul vesnic sarac – nu putea fi vorba. Asa se face ca printre imbogatitii de peste noapte – [ sincer, nu ai vrea si tu s acumperi Petrom-ul? Cu banii din pusculita? ] – ne mai facem loc si noi, oameniii de rand, nici bogati nici saraci, dar cu vise de tara civilizata. Poate la alegerile viitoare, cine stie?

Romania după Revoluție

De ce este Romania aici și nu ne merge mai bine?