Daca ma intrebi pe mine cine castiga in lupta Exatlon versus Ninja Warrior, mizez pe prima varianta, desi mai interesanta este a doua. De ce? Pai Ninja Warrior deja se termina, urmeaza finala! Exatlon e prea lungit si dat in zeci de reluari, dar pare mai interesant in ceea ce priveste concursul. Am urmarit si prima parte din Ninja Warrior si ambele semifinale, iar la finala sper sa nu adorm. La Exatlon ma uitam pentru ca tineam cu Razboinicii, si speram sa-i invinga pe Faimosi – de care nu auzisem oricum. Asa sunt eu, tin cu aia cu sanse mai mici.

Exatlon versus Ninja Warrior

Cine a castigat Ninja Warrior Romania in 2018? Banuiesc ca stiti ca nu vedeti competitia in direct, doar ieri in semifinala ati vazut ce urmeaza. Evident ca daca erati prieteni cu Costi Mocanu care la 49 d eani arata binisor – chiar daca s-a cam ingrasat peste masura – acum stiati si voi cine a castigat competitia de la Pro TV. O mai puteti intreba inca pe Raluca Aprodu – nascutra in 1985, actrita si model, sau daca va ganditi ca aveti mai multe sanse, va mai ramane al doilea prezentator, Daniel Niţoiu.

Premiul de la Ninja Warrior Romaia este de 10 ori mai mic ca cel din SUA, adica de „doar” 100.000 de Euro – acolo fiind de un milion de dolari – clar ca ma duceam si eu, la banii aia ma antrenam pana imi ieseau ochii din cap! Glumesc, evident. Oricum imi pare rau caci in finala de la Ninja Warrior nu avem nicio femeie. A fost una in semifinala, dar evident fara sanse reale de a ajunge in marea finala!

Ninja Warrior vs Exatlon

Ninja Warrior vs Exatlon