Va intrebati de ce am pus semnul mirarii la final? Pentru ca desi cei inchisi in Romania au fost eliberati dupa ce  ICCJ a luat decizia de a suspenda executarea pedepsei în cazul lor Elena Udrea si Alina Bica se pare ca vor ramane in arest in Costa Rica. Cum de este posibil asa ceva? Simplu: partea romana nu arenuntat pana acum la cererea de extradare, caci ele nu sunt inchise pentru ce au fost acuzate ca au facut ci in vederea extradarii lor in Romania. Probabil ca de maine toti vor pleca numai in Madagascar, la domnul Bonduelle – acolo pare a fi ok pentru domnul Mazare.

Elena Udrea si Alina Bica in libertate ?

Ieri toate ziarele vuiau despre eliberarea Elenei Udrea si a Alinei Bica, uite ca desi colegii lor de partid sunt eliberat „de inadata” in Romania, fugarii sunt inca in arest in Costa Rica. Uite ca Dan Sova e liber, ca el alti politicieni care desi nu au fost declarati nevinovati, se poarta ca si cand ar fi obtinut nu stiu ce victorie. Cati o vor zbughi din tara pana la rejudecare? Avem multi politicieni si oameni de afaceri condamnati, avem de fapt si un sef mare de la PSD care spera sa scape, dar cineva nu vrea sa se lase, oare cine?

 Sa nu tragem concluzii pripite la adresa Eleniei Udrea si Alinei Bica, nu s-a luat nicio decizie definitiva – poate vor fi eliberate, poate vor fi extradate in Romania si aici vor fi lasate libere pana la rejudecare, cine stie?

Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica in libertate ?