Elena Udrea are doar 44 de ani, in floarea varstei am zice noi cei trecuti de 60. Pe langa ea Adrian Alexandrov pare un adolescent, dar ce conteaza cand e dragoste la mijloc, nu-i asa? Dar cine ste iubitul Elenei Udrea si cati ani are el? Adrian Alexandrov edst emanechin, sau mai exact era, pentru ca de la logodna a decis ca ii sta mai bine in lumea afacerilor decat in lumina reflectoarelor. Azi se pregateste si el sa se mute cu Elena Udrea in Costa Rica, sau o paraseste pe blonda de la PMP?

Cine este iubitul Elenei Udrea si cati ani are el

Iubitul Elenei Udrea este mai tanar ca ea cu 12 ani, sper ca e vede clar si in poze ca Adrian Alexandrov pare un pustan venit la mare cu mama, dar unde dragoste este, totul este – parodiem noi melodia veche. daca a mers cu Israela, de ce sa nu mearga si la Elena? Dei daca Elena Udrea are 44, iubitul are 32 – este destul de copt am zice noi, stie el ce face si sa fim seriosi, “blonda lui base” arata si ea destul de bine!

Chiar daca tinerelul Adrian stia ca Eelna este condamnata la sase ani de detentie, se pare ca a avut incredere ine a, desi nu au facut nunta dup ace au anuntat logodna, poate ca sa nu-l faca sa sufere pe Cocos, sau poate ca sa nu le strice luna de miere DNA-ul, cine stie care o fi adevarul, cert este ca cei doi inca nu s-au casatorit, dar merg de mana zi de zi – cand sunt impreuna, evident!

Elena Udrea si iubitul

Cine este iubitul Elenei Udrea si câți ani are el