Sa terminat cu azilul Elenei Udrea in Costa Rica, a primit aviz negativ – dar asta nu inseamna ca o sa o vezi prin Romania prea curand. In prima faza Elena Udrea prin avocatul ei a contestat decizia costaricanilor de a nu-i oferi azil politic, desi in mod clar chiar recenta isprava a legislatiei romanesti care i-a eliberat pe hoti, este dovada ca Elena si Bica nu-s persecutate politic si au parte de procese echitabile. O mai vedem insa noi pe Elena si pe prietena ei Alina la racoare in Romania? NU prea cred!

Elena Udrea – adio azil in Costa Rica

Gala Bute a adus zile la racoare doar celor ce au stat in Romania, acum din decembrie 2018 cei incriminati au fost eliberati, deci evident ca si Elena Udrea. Intrebarea este cum va fi ea adusa in tara, ca nu prea avem mijloacele necesare. Asa ca cei sase ani primiti in prima instanta cor ramane doar in CV -ul blondei lui Base, la categoria de executat. Nu-i bai, daca Dragnea a primit fara executare, daca si Ilie Nastase a reusit sa scape, ce putem face? Sa-i plangem de mila lui nea Gigi Becali, asta a tras nene la greu in detentie, dar a scapat cu bine si uite ca nici nu a invatat mare lucru din patania aia.

Asadar ce sa ne asteptam in continuare de la Elena Udrea? Ca va merge la colegul ei de distractii in Madagascar? Da mai, la condamnatul Mazare, fugit si el din tara. Fug romanasii nostri de zici ca-s la Olimpiada. Fug si scapa, ce sa-i faci?

Elena Undrea azil

Elena Udrea – adio azil in Costa Rica