Simona Halep mai coboara o treapta in ierarhia tenisului mondial, asta dupa ce a fost eliminata in optimi in turneul Indian Wells de catre cehoaica Marketa Vondrousova, locul 72! DA, tragic si adevarat – Simona Halep locul 3 in acest moment a fost invinsa in trei seturi de catre locul 72 mondial. Nu-i chiar ok, dar in functie de ce va urma in actualul turneu romanca noastra ar putea ajunge chiar si mai jos. Asa-i in tenis! Bine macar ca nu scriem despre ea ca despre Ilie Nastase si aventurile lui prin justitie.

Simona Halep a cazut pe locul 3 WTA

Sinceri sa fim, speram sa scriem cum ajunge iar Simona Halep locul 1 WTA, dar nu a fost sa fie asa. Nu-i bai, iata ca si Sernea Williams s-a retras din turneul asta, ar fi putut sa fie o sansa pentru Simona sa mai urce in clasament, dar nu a fost sa fie. Mai nou Romania a pierdust si dreptul de a organiza turneul de la Bucuresti, care se muta la Budapesta – chiar daca federatia maghiara nu prea vrea, o sa o vedem si pe asta in curand.

Pentru cine nu stie, guvernul maghiar a platit deja licenta pentru a prelua Turneul de tenis de la Bucuresti, ce se va juca la Budapesta! DA, singurul turneu WTA din Romania se muta la vecinii unguri. De ce? Pentru ca este pe bani, nu pe merite. Mai este o mica chichita, proprietarul turneului este maghiarul Jeno Marky, asadar daca nu vrea el – nu-i turneu la Bucuresti, este la Budapesta. Nu-i bai, am mai fost noi in situatia asta si alta data, fruntea sus!

Simona Halep locul 3 WTA

Simona Halep a căzut pe locul 3 WTA