Ilie Nastase a scapat ieftin in procesul penal care s-a judecat ieri, a primit doar noua luni si zece zile cu suspendare. Asta e viata la noi, daca esti smecher iei cu suspendare. Ar fi fost culmea sa-l vezi pe Nasty la bulau, nu-i asa? Insa este pus sub supraveghere timp de doi ani! Asa-i in tenis! DA, Ilie Nastase si-a recunocut vina, sa fie asta reteta prin care scapi basma curata – vorba vine, are oricum cazierul patat, dar ce-ti mai pasa de asta la 72 de ani?

Ilie Nastase condamnat cu suspendare

Acum ce sa zic? Conducerea unui scuter cu permis din Monaco, nu cred ca e chiar asa de grav. De ce nu a dat probe de sange? Pai poate i-a fost frica de procedura, nu-i asa? Pana la urma ce a facut Ilie Nastase? A, stai ca de fapt totul a inceput anul trecut cand tenismenul a fost oprit in trafic si era putin aburit. Putin mai mult as zice eu, daca l-au mirosit politistii. Ca le-a vorbit urat? Cine nu ar fi facut la fel daca ar fi Nasty? Mai ales daca ti se propune incatusarea – da, este drept, dupa ce ai adresat injurii politistilor. Asa-i in tenis, am mai spus parca asta cel putin odata.

La 72 de ani esti ceva mai greu de cap, este evident. Daca i s-a luat permisul de conducere, uite ca Ilie Nastase mai avea unul, pentru scuter. Eliberat in Monaco, dar valabil. A, i s-a retras dreptul de a conduce masina? Ok, dar scuterul? Pai sunt tari unde nu ai nevoie de permis pentru asta, asa era si in Romania pana nu de mult! Hai, ca ne auzim peste doi ani, sa-l lasam pe Ilie cu noua lui sotie – sau viitoare sotie! Casa de piatra si La multi ani!

Ilie Năstase condamnat cu suspendare

Ilie Năstase condamnat cu suspendare