Elena Udrea ne face cu mana din Costa Rica, iata ca a venit si verdictul final in dosarul Gala Bute, iar sentintele au fost mentinute de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Nici Rudel Obreja nu a scapat de cei cinci ani primiti la prima instanta, diferenta este ca desi elena Udrea a ramas cu cei sase ani cu executare, ea nu o sa-i mai faca niciodata, iar daca si-a salvat ceva bani in afara tarii, o sa o duca bine mersi in Costa Rica.

Verdict in Gala Bute – Elena Udrea condamnata definitiv la sase ani cu executare

Printre condamnatii din Gala Bute se mai numara si Ana Maria Topoliceanu care a primit trei ani cu suspendare, interesante condamnarile astea, fara executare. Ion Ariton a fost achitat, dar Elena Udrea a fost condamnata cu executare doar ca ea nu va face niciun an la fel ca si prietena ei Alina Bica – fugita si ea in Costa Rica. Poate ar fi bine sa ne deschidem o colonie in tara asta, deja avem acolo prea multi cetateni ca sa nu merite o colonie.

Nu stiu de ce astia de fura mult, politicieni si oameni de afaceri din anturajul lor, scapa ba cu suspendare ba fug in tari de unde nu pot fi extradati, cu sacul plini de bani. Ma mira ca doamna Elena Udrea fosta Cocos – pardon, nu-si luase numele sotului condamnat, nu a avut interdictie de a parasi tara. Asta e, iar platim noi pentru ce fura politicienii, iar ei stau cu burta la soare. Oare se intalneste Elena cu fostul PSD-ist Mazare? Ca sa rada de noi, evident!

Verdict in gala Bute

Verdict in Gala Bute – Elena Udrea condamnata definitiv la sase ani cu executare