Elena Udrea va saluta din Costa Rica dupa modelul lui Radu Mazare, unde se relaxeaza impreuna cu prietena ei Alina Bica. Pozibil sa se fi alarmat ca este chemata in dosarul alegerilor, sau poate s-a plictisit sa dea cu subsemnatul. A incercat blonda Elena Udrea de toate, de la matanii si smerenie la facultatea de teologie si pana la gargara la tv, se pare insa ca toto mai bine este in Costa Rica – adica pe coasta bogatilor!

Elena Udrea va saluta din Costa Rica

Vazand Elena Udrea ca prietena ei Alina Bica o duce bine in Costa Rica, uitand sa se mai prezinte din decembrie la procese, blonda de la  PMP a deci sa o stearga si ea in tarile calde. Evident ca Bica nu mai revine in tara, avand in vedere ca are deja doua condamnari – care insa nu sunt ramase definitive, dar nici mari sanse sa se schimbe sentiunta nu sunt. Asa se face ca Elena Udrea, fosta PDL si PMP, a decis si ea sa se faca nevazuta, mai ales ca latul in jurul ei se strange si inca nu au facut treaba la penitenciare, nu are unde se coafa cum trebuie.

Blonda nu neaga pe contul ei de FaceBook ca ar fi plecat din tara, dar ne explica ca in prezent nu are interdictie, deci a plecat si asta e. Ca nu se mai intoarce, este o cu totul alta poveste! Probleme? Numai faptul ca joi condamnata Elena Udrea nu s-a prezentat la judecata, dar nu cred ca mai pasa cuiva de treaba asta. Cat timp este condamnata dar nu definitiv, este libera, pe urma va fi data in urmarire generala – daca nu cumva se razgandeste si revine in tara, noi avem material de scris, statul pierde bani pe banda rulanta si viata merge inainte!

Elena Udrea in Costa Rica

Elena Udrea va saluta din Costa Rica