Iata ca Mark Rutte vine sa se mai joace putin cu nervii romanilor, pentru cine nu este la curent – am scris de ce nu vrea Olanda Romania in Spatiul Schengen, dar asta este o alta poveste. Nu stiu ce va face primul ministru olandez daca se va scoate ideea de a intra cele doua tari in bloc in spatiul unic, probabil ca va zice pass. oricum este clar si evident ca nu pupam noi romanii intarrea in Schengen prea curand, spre bucuria secuilor si in detrimentul tuturor. de ce in detrimentul tuturor? Pentru ca Romania indeplineste toate conditiile de aderare, iar de castigat ar avea cu toii.

Olanda sprijina intrarea Bulgariei in Spatiul Schengen, dar nu si a Romaniei

Va intrebati de ce nu fac romanii autostrazi ca sa lege Constanta de vestul Euriopei? Pentru ca nu trebuiesc nimanui, sunt bune astea asa stricate, motiv pentru a gasi mereu o explicatie de ce nu aderam la Spatiul Schengen. Am putea vedea o frontiera a spatiului unic pe Dunare? Posibil da, posibil NU, este greu de zis care vor fi interesele. Momentan se pare ca Bulgaria saboteaa traficul pe Dunare, ca sa mai treaca si pe la ei pe sosele ceva marfa. Cum sunt soeselele bulgaresti? Ca ale noastre zic cei ce merg mai des in Grecia!

Teoretic preluarea acestei stiri de catre mnai toate ziareel online nu este altceva decat can can, pana la urma Bulgaria are o crestere econoic amai mica ca a Romaniei, nu are nicio sansa sa intre in Spatiul Schengen si desi ne-au cam depasit bulgarii la multe, tot codasii europei sunt, alaturi de noi si Ungaria! Lupta intre ultimii trei clasati este hilara, cata vreme nivelul de trai este cel per care-l stim!

Schengen Romania

Olanda sprijină intrarea Bulgariei în Spațiul Schengen, dar nu si a României