Multi romani din Germania au inteles ca degeaba incerci sa folosesti ilegal acel IP TV, pana la urma oricum ai sa ajungi sa-ti instalezi o antena de satelit sau un receiver Digi TV. Daca alegi varianta televiziunii prin satelit esti nu doar ferit de pericole si amenzi, dar ai o receptie buna la un pret rezonabil. Antenele Digi TV sau Focus Sat in Germania se monteaza legal de catre firme si persoane autorizate. Recomandam sa luati legatura cu cele care sunt recomandate in diverse grupuri cu peste 10 -20 de mii de romani, pentru ca aici cu siguranta se stie cam tot ce misca!

Pe ce satelit emite Digi TV in Germania

In mod evident ca daca iti iei un abonament Digi Tv in Germania cineva plateste de fapt in Romania! Cum stim ca asa este? Simplu punem mana pe telefon si sunam direct la Digi TV, aflam raspunsul pe loc! Ideea de baza este ca o antena de satelit poate fi folosita mai oriunde, deci si in Germania nu doar in Romania! Asa se face ca multe firme sau persoane fizice au gasit cum sa faca si ei un ban, instaleaza antenele de satelit pentru posturile romanesti. ce este IP TV? este un serviciu legal oferit de firmele de CA-TV, adica de cablu, nu este televiziune pe care o vezi tu folosind internetul!

Daca nu folostesti un receiver de satelit pentru a prinde programele de la Digi TV, poti folosi un aparat special pentreu a receptiona programele sa zise IP-TV. receptorul sau mai exact decodorul, primeste informatia prin internet, dar la ce internet aveti in Germania, va garantez ca cei 10 euro/luna o sa va iasa pe nas! O sa postam in curand cateva numere de telefon pe care le recomadam noi ca sa va ajute sa urmariti programele romanesti in Germania! Tineti aproape!

Digi TV in Germania

Vrei sa iesi ceva mai bine decat cu o antena TV? Cum ar fi sa te conectezi la televizor prin internet, ca si cum ai avea un Smart TV? Ai nevoie de WiFi si evident o conexiune HDMI la televizor pentru a avea sute de canale romanesti, filme si seriale, fara sa mai instalezi antene si alte chestii.

Gasesti toate informatiile pe site. Nu ai nevoie de nimeni ca sa te inscrii, sa platesti, etc. Alege televiziunea viitorului si totul va fi mai bine incepand de azi!