Recent Sindicatul National Al Agentilor de Politie a dat in judecata Trupa Parazitii pentru ca ataca politia in melodiile sale. Mai ales melodia Antimiliție, care fie vorba intre noi, numai arta nu este. Dar asta este Cleloo si ai sai paraziti, au si ei dreptul la existenta la fel cum o au paduchii sau puricii [ paraziti prin definitie ]. Alaturi de colegii sai de trupa, FreakaDaDisk si Ombladonau au castigat procesul in prima instanta. Adica li s-a dat dreptul sa foloseasca acele cuvinte la adresa unei categorii de romani, pentru ca nu-i asa, avem dreptul la libera exprimare.

Parazitii au castigat in instanta impotriva SNAP

Procesul dintre Sindicatul National Al Agentilor de Politie si trupa Parazitii s-a incheiat in prima instanta in favoarea celor din urma, care mai au de plata si 2500 de lei pentru cheltuieli de judecata – taxa avocat. Asta e, mai pot pune recurs in termen de cinci zile, desi ma indoiesc ca au sorti de izbanda. E ok? NU, daca ai dretul sa iei in tarbaca o intreaga categorie sociala, atunci ma intreb ce nu ai voie? Parca era o lege care interzicea injosirea categoriilor sociale sau a etniiilor, etc. A, la politisti nu se pune? Asta e democratia romaneasca – sa nu uitam ca merge si la francezi, a nu se uita dreptul celor de la Charlie Hebdo de a rade de orice.

Cum ar fi sa radem noi de toti hip-hoperii din tara? Asa ca fapt divers si ca manifestare a simtului nostru artistic. Sau ma rog, sa radem de cheliosi, ca au capul ca un cap de p…a? Ar zice lumea ca nu e chiar ok, cel putin asa zic cei cu care am mai discutat pe tema asta. Dar cat timp exista un public care accepta ca arta exprimarea obscena, Cheloo si gasca sa de (ne)spalati pot continua sa umple YouTub-ul cu astfel de creatii.

Paraziții

Paraziții au câștigat în instanta împotriva Sindicatului Național Al Agenților de Poliție