Daca tot s-a grabit Alexandru Cumpanasu sa-si anunte canditatura la presedentie, hai sa aflam cateva din secretele familiei sale, nespuse la televiziunile aservite PSD. Pentru ca DA, sunt secrete daca nu sunt spuse in direct, daca le gasim doar cautand prin arhivele de pe internet. Prima bomba ar fi faptul ca Alexandru Cumpanasu este de fapt o ruda indepartata a Alexandrei, var de spita a nu stiu cata cu tala ei. Asa o fi, nimic concludent pe tema asta nu am gasit pana acum, asadar nu o luam ca pe o certitudine, dar ar fi bine sa se lamureasca si treaba asta pana la alegeri, nu-i asa?

Secretele familiei lui Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu are o fundatie, unde momentan lucreaza si sotia sa, care a avut ani de zile sediul ghici unde? In sediul MAI – da Ministerul Afacerilor Interne, asa cum bine ai intuit. Daca vrei sa stii mai multe despre povestea asta, poti citi pe Cotidianul.ro, sunt destule amanunte care te vor lamuri cum se fac banii in ziua de azi [ sau de ieri, fiind vorba de anul 2015 ]. Dar sa revenim la secretele de familie: oare ne-a spus Alexandru Cumpanasu ca fratele sau Iliuta este si el un bugetar de frunte? NU, nu ne-a zis ca Iliuta Cumpanasu este comisar sef la Politia de Frontiera Timis. Nu ne-a zis nici despre scandalurile cu privire la acesta, dar ne zice sus si tare ca MAI-ul nu-si prea face treaba, nici DIICOT-ul, nici procurorii, nimeni de altfel, doar el ce mai munceste in tara asta – si cei de la televiziunea lui Gusa.

Sotia lui Alexandru Cumpanasu consilier la Guvern

DA, ca sa vezi coincidenta, sotia lui Alexandru Cumpanasu a fost multi ani consiliera la PSD, si nu la orice nivel, ci direct la premier. A fost si consiliera Vioricai Dancila? Simona-Gabriela Baltag a lucrat pentru trei premieri PSD. Asadar tot cu bani de la buget, pana cand s-a decis ca e mai bine la fundatia sotului, o afacere de familie merge mereu mai bine cand e facuta cu cap. Asta s-a intamplat in 2018, adica de curand. Cum a ajuns Alexandru Cumpanasu milionar in euro? Pai cu bani de la stat, evident. De la Ministerul de interne, spun cei de la wowbiz.ro. Cine a primit banii europeni intermediati de MAI? Asociația pentru Implementarea Democrației (AID), ai auzit de ea? Minune, tot o organizatie condusa de acelasi Alexandru Cumpanasu.

Acum te mai mira prezenta lui aproape zilnic la Realitatea TV? Te mai intrebi de ce se reia cazul Elodia, de data asta la Caracal si nu la OTV cu marele Dan Diaconescu in Direct? Cum banii lui Cumpanasu au venit de la europeni pe filera fondurilor structirale, nu m-ar mira sa ne trezim ca banii for fi returnati celor ce i-au dat. Asta e dezavantajul valvei in jurul numelui tau, cineva se apuca de sapat si gaseste ceva la care nu te mai gandeai de mult.

Alexandru Cumpanasu

Secretele familiei lui Alexandru Cumpănașu