Un interviu recent cu Alexandru Cumpanasu m-a lasat cu gura cascata, desi aveam un presentiment ca atat de multa vorbarie si aparitii televizate, critici la anchetatorii cazului de la Caracal, acuzatii fata de toata lumea, implicata sau nu in povestea lui Dinca, toate te duceau cu gandul la o viitoare cariera politica a unchiului Alexandrei. Activitatea sa in cadrul Asociatiei pentru Implementarea Democratiei in functia de presedinte nu putea duce decat aici. Iar faptul ca este si presedintele al Coaliiei Nationale pentru Modernizarea României  nu este decat o confirmare a intentiilor sale.

Alexandru Cumpanasu vrea sa devina presedinte

Mai nou Alexandru Cumpanasu vrea sa devina presedintele Romaniei, pentru ca nu-i asa, doar aceasta functie mai poate ajuta la redresarea tarii, la instituirea democratiei si victoria justitiei in lupta cu coruptia. Asadar sa vedem ce declara unchiul Alexandrei Macesanu pentru un cotidian de limba romana:

Alexandru Cumpănașu: Pentru că președintele e șeful. Oltenii nu pot fi altceva decât șefi. Cineva spunea că oltenii nu pot fi decât geniali sau foarte proști. Ia ghiciți în ce categorie mă încadrez.

Am inteles, olteanul se viseaza presedinte, asta pe spatele nepoatei disparute si a mediatizarii excesive a cazului. Am ajuns sa facem justitie la televizor, sa amestecam politicul cu cazuri personale. Este in lupta directa cu DIICOT -ul, cu procurorii si cu oricine il contrazice. Deja am ajuns la un alt nivel, am impresia ca domnul din Caracal are ceva probleme vis-a-vis de realitate si perceptia ei. DA, suntem cu totii alaturi de familia Alexandrei, dar intr-atat incat sa votam unchiul presedinte. Alexandru Cumpanasu vrea sa fie presedinte, dar nu al unei asociatii, ONG sau mai stiu eu ce, ci presedintele tarii. Pe bune?

Are Alexandru Cumpanasu sanse sa devina presedinte? NU, cel putin asta este opinia mea, s-ar putea sa ma insel. Va strange el cele 200.000 de semnături necesare? Daca semneaza toti fanii paginii sale de FaceBook Da, dar daca nu le va strange asta va spune multe despre ce a realizat cu acest demers. Ultima sa aparitie live pe FaceBook a strans 19.000 de comentarii si 350.000 de vizualizari. Un mare procent din comentarii arata ca lumea a refuzat sa-l sustina, pentru ca nu-i asa, nu ne facem capital politic pe tragedia unei familii. Nu mai zic ca la inceputul lunii august, Traian Basescu a „mirosit” urmatoarea miscare a lui Alexandru Cumpanasu si i-a recomandat mai multa decenta si mai putine aparitii publice.

Alexandru Cumpănașu președinte

Alexandru Cumpănașu vrea sa devina președinte