Inspirat probabil de actualul presedinte al Ucrainei, Mircea Diaconu la 70 de ani se vrea si el presedinte. Daca a putut comediantul Vladimir Zelenskiy, dar si Regan, oare nu poate si Mircea Diaconu? De ce nu, sa avem si noi comediantul nostru la Cotroceni, dupa un KGB-ist, un marinar, un profesor si un alt profesor, e timpul sa avem un actor presedinte! Va zic eu, tot Iohannis iese si a doua oara, nu pentru ca e bun ci pentru ca nu are contracandidat!

Mircea Diaconu la 70 de ani se vrea presedinte

Ziceam ca toto Klaus Iohannis o sa iasa presedinte, pentru ca nu cred ca o sa o votati pe Viorica Dancila, sau pe Dan Barna, Mircea Diaconu sau Paleologu. Sau poate dupa un neamt, incercam cu un maghiar: Attila Korodi. Avem deja anuntati o gramada de pretendenti la scaunul de la Cotroceni: Miron Cozma, Viorel Catarama – de asta am si uitat ca mai exista, era candva liberal parca, zi e la Dreapta liberala – ce o mai fi si asta, dar si nelipsitul Gheorge Funar vrea sa patrunda cu tricolorul la fotoliul de presedinte.

DA, actorul si eurodeputatul Mircea Diaconu se vrea presedinte. Eu zic sa dam o derogare si sa mai candideze si Basescu si Iliescu, nu ar fi ceva rau macar pentru spectacol. Ce zic sonadajele? Pai ce zic si eu, Klaus Iohannis predeinte inca cinci ani. Punct. A, poate dupa asta se termina si procesul cu casele alea si merge impreuna cu altii la mititica, sa fim si noi in rand cu lumea – adica cativa presedinti ascunsi o vreme. Ar mai fi dosarul Flota, etc. Parca vad ca singurul mai curat ramane tot Constantienscu, ar merge sa mai candideze odata? Nici nu mai stiu cum era pe vremea lui. Dar in niciun caz nu-l vad pe Mircea Diaconu Predinte, nu pot pur si simplu sa asociez cele doua imagini. Iar ca sa stiti si voi, nu a renuntat la actorie, a jucat chiar in 2015 in Doar cu buletinul la Paris, rolul lui  Dragan Nita.

Mircea Diaconu Președinte

Mircea Diaconu la 70 de ani se vrea președinte