Judecatoarea Florita Bolos a fost eliberata dupa 3 luni desi avea o sentinta de 7 ani cu executare pentru luare de mita – prinsa in flagrant cand lua 12.000 de lei si pentru alti 5500 de euro de la un investigator sub acoperire. Motivul eliberarii conditionate? Comportament exemplar, adica daca esti cuminte poti sa faci doar trei luni din sapte ani? Pai sa le dea la toti aia cumintii la fel, asa ar fi echitabil. Sau sa nu le mai dea deloc, daca promit ca nu mai fac! A, nici sa stai pe banii statului nu e ok, ar trebui sa muncesti si/sau sa-ti platesti scolarizarea.

Judecatoarea Florita Bolos eliberata dupa 3 luni desi avea de ispasit 7 ani

Lista infractiunilor savarsite de Judecatoarea Florita Bolos este destul de lunga, opt infractiuni de fals intelectual, tot opt de abuz in serviciu si altele. Aradeanca a retrocedat ilegal un sat intreg – pare de domeniul fantasticului, dar asta e realitatea. Fapta este extraordinar de grava anand in vedere ca este una adanc premeditata. Un ins fictiv dadea alt ins fictiv in judecata. In acest timp adevaratii proprietari nici macar nu stiau ca cineva le va lua pamanturile, satul intreg. Judecatoarea dadea castig de cauza reclamantului, afacerea a mers ca pe roate.

Nu stiu de ce, dar mi se pare inuman sa lasi o astfel de persoana cu doar trei luni de executare, hai macar jumatate si era de inteles, dar trei luni din sapte ani? Pentru ca a vrut sa lase un sat intreg pe drumuri? Chiar si cei sapte ani par putini, dar ma rog, asta e legislatia la noi in tara.

Judecatoarea Florita Bolos eliberata dupa 3 luni

Judecatoarea Florita Bolos eliberata dupa 3 luni desi avea de ispasit 7 ani