Elena Udrea si Alina Bica o duc greu in Costa Rica, asta dupa ce au ajuns dupa gratii in asteptarea sentintei. Cele doua smechere din Romania au fugit in America centrala pentru a scapa de justitia romana, doar ca la cererea de extradare sosita in tara de refugiu, acestea au fost aruncate in spatele gratiilor. La varsta de 44 de ani, Elena Udrea – proaspata mamica a descoperit ca viata nu este asa de roz peste Atlantic.

Elena Udrea si Alina Bica se plang de viata in Costa Rica

Conditiile de detentie in Costa Rica nu sunt nici pe departe asa de bune cum au crezut cele doua fugare – Elena Udrea si Alina Bica. Viitorul celor doua este incert, daca vor fi extradate vor veni in Romania si isi vor petrece cativa ani in sistemul penitenciar din tara, daca nu vor fi extradate vor sta in Costa Rica cel putin 11 ani, pana va expira mandatul lor de aducere. Apoi vor putea reveni in Romania ca persoane libere.

Daca vor sta in America centrala 11 ani, cele doua condamnate vor trebui sa traiasca din agoniseala din tara, ceea ce la nivelul de trai de acolo nu este asa de usor, daca nu cumva gasesc o metoda de imbogatire rapida. Elena Udrea la cei 44 de ani ai sai a reusit multe, nici macar nu e prea inalta, doar 1 metru si 67 de centimetri, dar cat de sus a ajuns? Era numita Blonda lui Base, iar fostul ei sot Cocos – facea afaceri pe care altii nici nu le visau. Acum sotul Elenei Udrea a fost eliberat conditionat in 2017 fara sa mai ispaseasca intreaga condamnare de 2 ani si 4 luni. Poate ca si fostul ministru ar fi trebuit sa stea in tara, ramanea cu banii pititi si iesea pentru buna purtare. Nu ar fi fost prima!

Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica se plang de viata in Costa Rica