Sotia mea spunea o gluma ori de cate ori era intr-un anturaj nou si venea vorba de medicina: daca aveai bani medicul te trimitea la tratament si iti prescria medicamente scumpe, daca erai un om obisnuit si nu prea aveai bani prescria plimbari in parc, etc. Iata ca bancul a devenit realitate in cateva tari precum Canada sau Marea Britanie. Ei prescriu acum cure cu plimbari in natura sau privitul unui apus de soare – evident nu cel a lui Barbu Stefanescu Delavrancea.

Cele mai nastrusnice tratamente prescrise de medicii din toata lumea

Primii care au prescris tratamente complet gratuite au fost medicii din Scotia, iar de curand in Canada s-a dat drumul la tratamente naturiste 100% gratuite! Deja s-a ajuns mai departe, medicul prescrie o cura prin galeriile de arta din muzeele canadiene, evident biletul fiind platit de casa de asigurari. Ca sa nu dea muzeele faliment, fiecare medic canadian va avea dreptul la maxim 50 de vizte gratuite. Cum le-a venit ideea? Pai ce-i mai placut pentru psihicul uman? Moccangeala, evident. Nu mai spunem ca arta are efecte benefice asupra omului, sanatos sau bolnav.

Noul concept de terapie prin arta prinde din ce in ce mai multi adepti, evident ne referim la cei din lumea medicala. Bine ca nu vorbim de terapia prin munca, asta a fost inventata de comunisti si face azi ravagii in Coreea. Deja statul sud-coreean a luat decizia de a micsora numarul de ore petrecute la serviciu de coreeni – cu precadere cei de la posta – pentru ca numarul de imbolnavri din cauza stresului la locul de munca a crescut alarmant!

terapie prin arta

Cele mai năstrușnice tratamente prescrise de medicii din toată lumea