Nu stiu cum aleg unii sa vada numai conspirati isi conotatii negative la orice pas, acum a venit randul monedei Sibcoin – o moneda locala ce vrea sa ofere ceva in plus turistilor – se spera ca si localnicilor [ aici ar fi cateceva de comentat, avand in vedere ca moneda nu circula in sistemul bancar, ar putea genera si evaziune fiscala! ]. Luna aceasta pe 21 noimebrie moneda din Sibiu va fi lansata oficial, ea avand valaoare nominal ade 1 leu – adica paritatea de 1 la 1 cu leul nostru. A nu se confunda cu monedele virtuale, cu valoare speculativa, Sibcoin-ul nu va creste si nu va scadea in raport cu leul romanesc.

Sibcoin-ul sau moneda locala controversata

Culmea este ca am sa vad curand un mare scadal: Sibcoin exista si ca moneda virtuala, deci cu siguranta vor exista ceva frictiuni pe plan international. Nu ca leul romanesc si cel moldovenesc nu pot convietui impreuna, iar leva bulgareasca este o traducere a aceluiasi cuvant. Acum toti vad in lansarea aceatsa o actiune antiromaneasca, unii mergand mai departe si dau vina pe maghiari. Pe putinii maghiari de la Sibiu!

DA, UDMR este un partid antiromanesc, macar si pentru ca sustie pe oricine e la putere, indiferent ca face sau nu bine acestei tari, dar lansarea monedei locale la Sibiu nu poate afecta nimic, ar fi culmea sa te duci sa cumperi cu lei Sibcoini si cu ei sa te duci sa platesti nu stiu ce, cand poti sa platesti imediat cu lei sau cu cardul. DA, va avea un impact emotional local, iar starinii se vor distra cu astfel de bani – chiar sunt curios cum vor fi securizati – iar apoi sa nu uitam ca moneda nu circula decat in Sibiu. Hai sa nu mai dam vina pe maghiari la orice adiere de vant, ca nu ajuta nimanui!

Sibcoin Sibiu

Sibcoin-ul sau moneda locala controversata