Ca sa vedeti ca nu doar la noi politicienii vorbesc fara sa gandeasca,  premierul finlandez Juha Sipilä ar vrea sa ajute Romania si sa-i ia locul la presedentia Uniunii Europene la 1 ianuarie, in ideea ca oricum de la 1 iulie este randul lor. Am ajuns sa facem bancuri in mod oficial, ceea ce este de rau as zice eu, intr-o lume atat de instabila ca cea de azi. Nu le place cu Romania in Uniunea Europeana? Niciun bai, sa ne dea afara, noi punem taxe si suprataxe la tot ce s-a investit in tara, cei care au cumparat pamant in conformitate cu legile uniunii le dau inapoi, si asta e, o luam d ela zero.

Juha Sipilä – Finlanda in locul Romaniei la presedentia Uniunii Europene

Gluma premierului finlandez Juha Sipilä este cu atat mai penibila cu cat ea nu are temei real sau legal, chiar el subliniaza ca ar face asta daca i s-ar cere de la Bucuresti – culmea ca si noi am primi TVA-ul din Finlanda la noi in buget daca o cer finlandezii. Partea mai putin hilara este ca am ajuns de rasul lumii, din cauza guvernarii PSD si mai ales a doamnei Dancila, a caror gafe circula pe internet in toate limbile.

Toti dau vina pe Klaus Iohannis caci el a zis ca Romania nu este pregatita sa preia presedentia Uniunii Europene, eu zic ca este – caci nu va face nimic, asadar vor fi sase luni de relache in Parlamentul European, fara nicio implicatie pozitiva sau negativa pentru noi sau altii. mai interesant este ca in mai vor  fi alegerile europarlamentare, deci este numai bine sa fin noi la sefie, nu incurcam pe nineni!

Juha-Sipilä - premierul Finlandei

Juha Sipilä – Finlanda in locul Romaniei la presedentia Uniunii Europene