Ai dureri de cap mai desc ca de obicei? Ai masurat tensiunea? Daca ai tensiunea arteriala crescuta, exista cateva alimente care o sa te ajute sa revii cu tensiunea la valori normale. De multe ori tensiunea crescuta indica un steres mai mare decat de obicei, asa ca este cazul sa te ingrijesti de sanatatea ta. O sa-ti dam cateva idei de alimente pe care le gasiti usor si care va vor scadea tensiunea arteriala. Bananele sunt foarte bune, ele oferind un aport important de potasiu.

Alimente care scad tensiunea arteriala. Tu le mananci?

Daca vreti sa diversificati alimentele care va scad tensiunea arteriala, in afara de banane incercati diferite iaurturi, care va adauga un plus de calciu in organism, scaderea nivelului acestuia fiind printre principalele cauze ale cresterii tensiunii arteriale. Asa ajungem si la alte alimente care va vor ajuta sa aveti o dieta sanatoasa si sa va reclati tensiunea arteriala fara sa fiti nevoiti sa luati medicamente. Doua dintre acestea sunt sfecla rosie si portocalele.

Iar daca tot suntem la acest capitol sa nu uitam de avocado. Asadar v-am dat niste remedii naturiste, fara sa cheltuiti bani prea multi, va ajuta sa va mentineti si greutatea si aportul de vitamine si in acelasi timp va veti scadea tensiunea arteriala pe cale naturala – intr-un mod sanatos. Credem noi ca nu strica sa incrcati o asfel de cura, macar timp de o saptamana, apoi sa vedeti cum stati, mergeti la medicul de familie, cereti sa fiti vazuti si de un medic specialist, dar veti fi 100% siguri ca organismul are tot ce ii este necesar pentru a avea o stare de santate buna. Nu uitati: eliminati stresul macar in aceasta scurta perioada, uitati de griji si nevoi, ele sunt permanente.

Alimente recomandate tensiune

Alimente care scad tensiunea arteriala. Tu le mănânci?