Daca cea mai tanara mama din lume avea doar cinci ani si este o curiozitate – este vorba de Lina Medina din Peru, avand si pagina pe Wikipedia, iata ca romanca de dioar 12 ani a devenit nu doar mama precoce dar si bunica, pentru ca fica ei a nascut la 11 ani, deci ea la 23 de ani a devenit cea mai tanara bunica din lume! Stirea este veche – din 2011, dar a fost reluata zilele acestea pe posturile TV. Azi tanara bunica are deja 30 de ani, in timp ce Medina nascuta in 1933 are 84 si va implini 85 pe 27 septembrie.

Cea mai tanara bunica din lume are 23 de ani – 2011 – azi are 30 de ani!

Rifca Stanescu este mamica ce s-a casatorit la 11 ani si a nascut o fetita la doar 12 ani. Desi parea imposibil sa fier depasita de cineva din Romania, iata ca fata ei a reusit sa nasca la 11 ani, oferind mamei statul de bunica la 23 de ani. Bunica e nascuta in 1985, de ce a reluat PRO TV-ul stirea pe 1 mai, nu stiu. Nici de ce o reia azi TVR-ul, poate doar asa ca nu erau stiri negative si ce auzis? Hai mai sa mai bagam odata atsa cu mamaie si copii la 11 – 12 ani, ca facem senzatie! Uite ca scriu si eu si apoi public pe FaceBook, lumea o sa distribuie, si asa o sa afle toata tara ca noi romanii facem copii si nepoti cat ai zice peste!

Chiar sunt curios, intereseaza pe cineva ca fata asta a facut copii la 12 ani, ca e cea ami tanara bunica din lume? Dau ceva bani astia de la Guinness Book pentru ea? Atunci de ce atata zarva daca nu intereseaza pe nimeni povestea lui Rifca Stanescu?

Cea mai tânără bunică din lume

Cea mai tânără bunică din lume are 23 de ani – 2011 – azi are 30 de ani!