Sincer sa fiu nu stiu de ce vor romanii sa stie cati ani are Elena Udrea sau iubitul ei mai tinerel, sau de ce mai cred ca o sa avem un tren ultra-modern ce va lega Timisoara de Viena. Mai bien se gandeau cum sa castige un ban in plus, sau sa isi faca o afacere din care sa se poata intretine. Cel putin asa gandesc eu, nu zic ca este si cea mai buna gandire. Totusi, daca o sa avem mai multi antreprenori in Romania, vom invata sa traim mai bine si nu vom cauta sa ne punem antele DiGi in Germania. Am sta aici in tar asi am castiga bani frumosi.

Ce vor sa stie romanii in 2018

Un fapt care m-a bucurat enorm a fost faptul ca din ce in ce mai multi romani vor sa stie de unde provine numele lor. Asta inseamna ca suntem interesati de trecutul nostru, iar asta este un semn bun. Pana la urma este bine sa ne cunoastem trecutul, desi nu este chiar usor sa faci asta. Altii in schimb se gandesc sa faca bani din afaceri personale, sa cultive de exemplu ardei iuti, care sa coste sa zicem asa, in jur de 20.000 de euro kilogramul. Suna bine?

Daca vei cultiva Aji Charapita, vei scapa cu siguranta de saracie. Un singur kilogram din acesti ardei iuti costa peste 20 de mii de euro, nu trebuie decat cateva seminte si mai ramane sa gasesti un restaurant care sa-ti cumpre mica productie. Cu patru kilograme ai scapat de grija zilei de maine! Parca suna bine, nu-i asa? Iata doar cateva din preocuparile romanilor din 2018, despre care o sa mai scriem cat de curand, pentru ca vrem sa dam si noi o mana de ajutor romanilor care ne citesc site-ul.

Romanii știu sa facă afaceri

Idei de afaceri in 2019