Iata ca am mai gasit un motiv ca sa-l critic pe nea Dragos Patraru, familia traditionala! A, ca nici noi nu credem ca acest referendum are un rost, ca sunt aruncati banii pe geam si ca PSD isi face campanie, este evident! Doar ca nu credem ca e ok sa te casatoresti barbat cu barbat sau femeie cu femeie, iar chestia aia nu se numeste familie. De ce? Pai pentru ca nici caruta nu-i masina, desi are cai putere, roti si tot tacamul, doar ca nu poti denumi familie. E ok sa se iubeasca femeie cu femeie, arici cu pasarici? DA! De ce? Ca e la liber. E o opinie, nu neaparat un adevar.

Dragos Patraru [ Starea Natiei ] si familia traditionala

Sa le dai copii cuplurilor „netraditionale”? Habar nu am, insa la denumire nu cred ca e ok, inca o explicatie? Mai de ce sa nu ma numim sotul mama si sotia tata? Ca doar este egalitate, sa nu mai zapacim copii, sa-i lasam pe ei sa aleaga cine e mama si cine tata! Sa-i primeasca la sfat? Poate ca da, sa le dea o patalama – sa scrie orice – numa’ familie parca NU. Le ingradim drepturile? Pai de ce nu e ok cu miniori sa te casatoresti, mai ales daca e dragoste?  Da cu gaini, merge? Adica daca eu iubesc o gaina de ce sa nu ma casatoresc cu ea? Doar ii pot lasa mosternire – bine, asta in tarile civilizate, nu in Romania!

Asa ca oricat imi este de simpatic Dragoas Patraru – nu prea imi place ideea cu familia asta in sens largit, ca asa si cuvintele ale acu bip sunt tot cuvinte, de ce primesti amenda daca le zici in public, pai nu am dreptul sa folosesc cuvintele din DEX? Ba da, dar nu chiar oricum, adica sunt reguli si te supui, asa si cu familia – ce-i zici lu ala micu ca e familia: o grupare de doi sau mai multi subiecti – fiinte [ maine baga astia si planetele ] – care vor o patalama de la primar. Adica de ce sa limitam familia la oameni? Aia de iubesc oile, nu au drepturi? Intreb doar!

Dragos Patraru si familia