Chiar daca ma pronunt inainte de finalul votului, dupa cum arata acum lucrurile se pare ca referendumul va fi validat si cu siguranta cei care au raspuns DA la ambele intrebari vor fi predominanti. Asta nu inseamna nimic de fapt, nu e victoria lui Iohannis, putea si Dragnea sa intrebe daca vrem sa-i batem la palma pe hotii din Parlament, tot DA se raspundea. Nu-i are nimeni la inima pe parlamentari, nici pe cei de la PSD, dar asta e tot. Punct final. Referendumul nu va folosi nimanui, mai bine intrebau daca vrem unirea cu Basarabia, aflam ceva macar si nu mai vorbeam pe supozitii.

Referendum validat, ce inseamna asta?

Mai important decat rezultatul la referendum este cel la alegerile pentru fotoliul de europarlamentar [ parlamentar paltit in Euro? ]. Aici nu stim cum se va vota, va reusi sa ia un scaun si George Simion – macar pentru ca si-a vandut un apartament ca sa aiba bani de campanie – nu stiu de ce legea electorala da bani la partide dar saracii trebuie sa mearga pe barba lor, asta e o alta discutie, iar al doilea motiv ar fi faptul ca este singurul care lupta pe bune pentru unirea cu Basarabia.

Va ajunge Traian Basescu la Bruxelles si va renunta la fotoliile din tara? Eu zic ca fiind pe prima pozitie, raspunsul este DA. Am primit semnale din Chisinau ca desi a facut multe pentru moldoveni – o lupta Simion pe strada, el [ Traian Basescu ] insa le-a dat cetatenie [ fara el si azi stateau si asteptau sa vina plicul de la Bucuresti! ]. Asadar diseara numaram si comentam pe fapte nu pe vorbe/presupuneri! Ideea de baza este ca desi PSD si Romania TV spuneau ca nu va trece referendumul, uite ca trece si prezenta la vot este dubla fata de cele precedente. Sa vedem daca trecem sau nu de 50%!

Referendum validat

Referendum validat, ce înseamnă asta?