Liviu Dragnea a cheltuit 163,7 milioane de lei pentru referendumul familiei traditionale, adica o gramada de bani, care ar fi putut rezolva zeci de probleme majore ale Romaniei – de exemplu am fi putut termina centura Bucurestiului, sau metroul ca tot se lauda Firea – parca o vad iesita din PSD dupa tentativa de detronare a liderului Liviu Dragnea – dar pe ei ii framanta daca e momentul sa schimbe definitia familiei traditionale! Uite ca pe romani nu prea i-a pasionat intrebarea de la Referendum! Au fost 20% la urne!

Cat a costat referendumul lui Liviu Dragnea?

La ce a folosit referendumul lui Dragnea? Cam tot la aia la ce a folosit a lui Basescu – ala macar a fost validat, sau a lui Victor Viorel Ponta si a colegului sau Crin Antonescu [ ati mai auzit ceva de el? ].Bani aruncati pe geam, cineva sigur a castigat din asta ceva „mălai” ca al noi altfel nu se poate, iar ca imagine nu cred ca s-a sifonat nimeni. O sa castige alt partid alegerile? Ma indoiesc, presimt ca tot pensionarii care vor familie traditionala o sa iasa la vot si o sa ne trezim tot cu PSD la guvernare + ALDE [ sau UDMR ], depinde de scor.

Stau si ma intreb, oare cati bani vom mai arunca pe geam pana ne vom invata sa votam ce trebuie si sa stim ce sa cerem la mitinguri? Madam Udrea rade de noi din Costa Rica, noi platim impozite si ei le cheltuie cum le trece prin cap, iar ce nu cheltuie fura! Pai asta-i tara? Asta-i trai? Restul poeziei il stiti deja!

referendum 2018

Cat a costat referendumul lui Liviu Dragnea?