Dupa sute de pagini inegrite in presa iata ca Insula Belina revine in administrarea statului dupa 5 ani de administrare a firmei Teldrum. Consiliul Judetean Teleorman a adoptat deja decizia de redare in proprietatea statului a celei mai contoversate insule din Romania. Cum? Inca nu este clar. Care este statutul investitiilor pe insula? Vom afla in curand, nu m-ar mira sa vad cu statul despagubeste Teldrum cu bani la care nici nu visa pe cand administra insula Belina.

Insula Belina revine in administrarea statului dupa 5 ani

Apele Romane predase Insula Belina si Brațul Pavel Consiliului Judetean Teleorman, care la randul sau repejor le-au predat la Teldrum. Am vazut si un helioprt acolo, acesta fiind ca sa zicem asa  singura investitie de interes public, doar ca noi stim ca publicul nu prea zboara cu elicopterul, mai ales locuitorii insulei. Asadar s-a constatat ca nu s-au indeplinit sarcinile contractuale si Apele Romane devin iarasi stapane pe insula si brat.

Va reamintim ca Victor Ponta in 2013 semnase conditiile de utilizare a acestor active, asadar dupa cinci ani, suntem unde am fost dar numai unii sunt ceva mai bogati, nu-i asa? Cine? Sefii de la Teldrum, evident! Cine a supervizat tranzactia? Nimeni altul decat fostul vicepremier Liviu Dragnea, actualul presupus sef ascuns al Teldrum! Vi se pare ciudat? Evident ca NU, asa se fac la noi „privatizarile”, dai pe nimic ceva de la stat unui privat, asta nu face nimic si statul ramane cu pierderile. Nu este primul caz ca sa ne mai minunam.

Insula Belina

Insula Belina revine in administrarea statului dupa 5 ani