Încă de la primele ore de biologie pe care le-am avut la școală, am fost învățați că fiecare dintre noi este unic din punct de vedere genetic și asta este marele nostru avantaj. Însă mulți dintre noi uită aceste aspecte și ajunge să se piardă într-o lume axată din ce în ce mai tare pe consumerism. Și cu toate astea din când în când rămânem surprinși de cei care aleg să fie altfel, aleg să își spună poveștile și aleg să le transpună fie în cuvinte scrise, fie în obiecte create cu meșteșug, fie aleg să își împlinească visele.
Toate aceste lucruri motivează și stimulează creativitatea și astfel, avem șansa de a ne reaminti cine suntem și de a ne reîntoarce la tradiție.
O astfel de poveste poartă numele de Traista Urbană și s-a născut din dorința de a fi cât mai aproape de cei care își îmbrățișează unicitatea. Pe această platformă online, denumită nu întâmplător “târg”, fiecare dintre noi își poate identifica o bucată din propria poveste.
Produsele pe care le vei regăsi aici au calitatea de a fi create de cei că tine, de visători, de oameni care și-au ascultat chemarea și care au ales să dăruiască din prea plinul lor.
Dacă te vei opri asupra accesoriilor urbane vei descoperi o lume fantastică, o lume plină de culoare și unicitate. Accesoriile au menirea de a te pune în valoare și de a-ți spune povestea fără ca tu să o verbalizezi.
Pe https://traistaurbana.ro/ găsești o multitudine de accesorii menite să îți pună în evidență personalitatea. De la bijuterii sau poșete pentru mândrele cochete, până la ceasuri și butoni cu modele tradiționale pentru flăcăii oacheși.
Până la urmă, orice produs ai alege, fii sigur că este unul care te reprezintă. Autenticitatea vorbește în primul rând despre curajul de a fi tu în orice circumstanțe.
Îndrăznește!

Despre-autenticitate