In mod cert o sa vedem un referendum validat si cu un rezultat prvizibil, mai ales ca se refera strict la politicieni. Cine poate fi amnistiat si gratiat pentru coruptie? Evident un politician, dar se pare ca nu le-a mai placut legea chiar si daca aveau imunitate, asa ca politicienii s-au pus la adapost, iar votul de la referendum nu va anula legea, pentru ca nu-i asa, tot ei ar trebui sa o schimbe in defavoarea lor! Cat despre ordonantele lor de urgenta, nici acum teoretic nu ar avea de ce sa le dea, ca nu este nicio urgenta legata de codul penal, dar cui ii pasa?

Ce va schimba votul de la referendum?

A mai facut si Liviu Dragnea un referendum, la ce ne-a ajutat in afara de faptul ca am cheltuit o gramada de bani? A mai facut si Basescu unul, nici ala nu a contat, asa ca est eevident ca aceste referendumuri sunt o cheltuiala inutila. De ce? Pai daca vor sa afle ce zice poporul fac un sondaj si afla. Iar la intrebari anti-sistem, stim deja raspunsurile inainte sa mergem la urne.

Asadar si prin urmare, iar mergem la referendum si muti cred ca au sa rezolve ceva, din pacate ce au de rezolvat este sa schimbe clasa politica, adica sa nu mai voteze partidele care au tot fost la guvernare. DA, o sa vina altii noi, poate la fel de neseriosi si nesatui ca astia de acum, dar ceva se va schimba: PSD, ALDE, UDMR, PNL si restul partidelor vechi vor pricepe ca e posibil sa nu mai ajunga la ciolan, iar asta o sa-i sperie si probabil o sa-i faca sa se puna pe treaba! Ati prins ideea? La treaba romani, mergeti la referendum si nu uitati ce sa votati la urmatoarele alegeri parlamentare daca vreti s ava mearga bine!

Referendum 2019

Ce va schimba votul de la referendum?