Au inceput agitatiile pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, toti se intreaba cine va fi noul prededinte al Romaniei, eu zic ca daca nu vedem o minune, o sa-l gasim tot pe Iohannis in scaunul prezidential. Ma rog, asta daca nu vreti sa o vedeti pe Viorica Dancila sau pe Popescu Tariceanu, pentru ca nu-l vad pe Ciolos in turul doi. Nu mai zic de restul candidatilor, de exemplu cel al PMP-ului lui Basescu [ Eugen Tomac ], care sincer nu vad ce sanse ar avea. Oare va reusi Alianta USR+Plus sa se afirme?

Alegeri prezidentiale – primul tur pe 10 noiembrie 2019

Zicea bine Traian Basescu, nu avem politiceni care sa ne reprezinte, daca ne gandim bine mereu am votat raul cel mai mic, asta din 1989 incoace. Nu m-as mira sa vad o figura buna facuta de Pro Romania, desi Victor Viorel Ponta e mereu asociat cu PSD-ul, deci mai greu de crezut ca tinerii care ar vedea PSD la conducere sa-l voteze pe fostul premier, plecat din PSD.

Parerea mea este ca Romania este pe drumul cel bun, doar ca e ceva de genul doi pasi inainte, unul inapoi, asa ca mai avem mult de asteptat pana vom vedea partea buna si in nivelul de trai al majoritatilor romanilor. Dar sa ne gandim ca nici Europa nu a ajuns unde este acum in cativa ani, ci in sute. Asa ca desi ne zicea Brucan ca ne trebuie 25 de ani sa ne desteptam, eu zic ca 50 ar fi mai rezonabil. Asta daca ne mai ajuta si europenii, daca NU, cred ca 100 e cifra reala! Pana atunci vom avea 50% din romani plecati din tara, iar locul lor luat de emigranti [ ce bine ar fi sa fie moldoveni! ].

alegeri 10 noiembrie 2019

Alegeri prezidențiale – primul tur pe 10 noiembrie 2019