Circul ajunge din presa in Parlament, Liviu Dragnea care a fost se pare atins de valiza si continutul ei – cea „gasita intamplator” in Teleorman, a scos din buzunar cateva dosare impotriva lui Klaus Iohannis. Evident ca ne duce gandul ca ambele valize contin adevaruri, desi liderul PSD a venit cu o valiza cu gogosi.  Asadar #Teleormanleaks este pe masa, avem acum dosarelele celor doi lideri. Nu m-ar deraja sa primeasca ce merita ambii, caci nu pare a avea niciunul mainile curate.

Liviu Dragnea versus Klaus Iohannis si #Teleormanleaks

Va exclude Liviu Dragnea pe multi dintre contestatarii sai din PSD? Eu zic ca este o intrebare retorica, o fi legata valiza de cei vizati de Dragnea pentru excludere? Pana maine o sa aflam, ideea este ca ar fi bine sa aflam cat mai curand ce-i cu valzia de la Rise Project, pentru ca nici sa asistam la comedii de genul acesta nu e ok, dar nici daca documentele sunt reale si sa ramanem doar cu discutii la televizor nu este OK.

In acest moment are loc sedinta PSD-ului unde se discuta excluderea opozantilor lui Liviu Dragnea. Se bate moneda pe democratie, uite se discuta deci nu e nimic abuziv – am mai vazut procese pe vremea comunistilor, asa ca nu mai muscam momeala cu democratia. O sa fie exclusa si Gabriela Firea sau ea scapa prin neprezentare? Pentru ca primarita nu a venit la CEX, o va salva manevra sau acum nu au timp de ea, sunt altii vizati mai urgent.

Klaus-Iohannis-si-Liviu-Dragnea

Liviu Dragnea versus Klaus Iohannis si #Teleormanleaks