Avand in vedere ca in perioada interbelica aveam judetul Romanati, cu resedinta la Caracal – oltenii au zis ca daca tot votam pentru familia traditionala, de ce sa nu schimbam si numele judetului. Fruntasi la vot – peste 9% au votat deja la ora aceasta, cu greu cred ca se va depasi si aici 15%, insuficient pentru a valida referendumul. Dar cui ii mai pasa de asta azi? Mai sunt opt ore pana la finalul acestui referendum, asa ca vom ramane cu Constitutia intacta si cu judetul Olt la locul lui!

Oltenii fruntasi la vot pentru familie si Olt-Romanati

In Ardeal se pare ca avem o prezenta mai scazuta la vot, in Bucuresti parca au fost mai multi decat in restul tarii, dar Oltul pare ca se desprinde de restul tarii, in curand se va depasi pragul de 10% – insuficient totusi pentru a valida referendumul pentru familie. Mai ciudat este ca am avut doua zile de vot, iar DIICOT-ul ne anunta ca acum cateva zile se pregatea o lovitura de stat?!

Culmea este ca nici in Teleorman nu avem prezenta record la vot, adica teleoltenii nu prea il sustin pe Dragnea. Vom reveni pe parcursul zilei cu stiri legate de referendum, tineti aproape!

Olt-Romanați

Oltenii fruntași la vot pentru familie si Olt-Romanați