In premiera in Romania se tine un referendum doua zile, evident in speranta ca vor veni la urne mai multi romani. Daca la referendumul lui Basescu despre numarul de parlamentari – 300 – si Parlament unicameral, au venit peste 50% dintre romani la vot, in octombrie se pare ca nu vom depasi 10%. Adica sustinere pentru PSD aproape de zero, cat despre familia traditionala – zero memotii. OK, pana la urma nu vor impiedica sa traiasca cum vor ei cu un vot sau o lege, oamenii sunt asa cum sunt, deci bani aruncati de pomana pe nimic.

Referendumul din octombrie 2018 – Exit Poll

Sambata au iesit la vot mai putin de 6% dintre romani – iar in diaspora la Londra s-a votat ceva mai mult decat in alte zone. Uite eu desi sunt UK, nu am mers la vot! De ce? Pentru ca data trecuta, desi am votat sa avem 300 de parlamentari, au facut ceva pe votul meu! Si DA, eu cred ca famile inseamna un barbat + o femeie, dar poate supunem la vot daca ar fi ok ca familia sa aiba mai mult de doi membri, cine stie ce iese?

Exit Poll DigitalPress – la vot nu vor veni nici 10% dintre romani! Rezultat preponderent DA, pentru ca cei cu NU au stat acasa, cui ii trebuie acest referendum? Probabil PSD-ului, sa ne arate ca lui i pasa de romani, doar ca lor – romanilor – nu prea le pasa de ce vrea Dragnea si PSD-ul. Scurt pe doi! Ca sa avem un referendum valid ar trebui sa vina la vor minim 5.483.548 de romani, iar dac ain prima zi au mers la urne 1.046.583 de cetateni cu drept de vot, nu cred ca trecem de 2 milioane la finalul celor doua zile. Inca un esec si o gramada de bani pierduti fara rost!

Referendum 6 octombrie

Referendumul din octombrie 2018 – Exit Poll