Nu zic ca nu am si eu site cu Valea Prahovei, dar parca AltPHel e altceva, pacat ca nu mai e ce era, adica a disparut site-ul si a ramas pagina de FaceBook. Teoretic vorbim de o idee mai veche a lui Dragos Patraru, sau poate confund si nu stiu despre ce vorbesc, dar cer este ca azi am gasit cateva indicii ca acel site a existat. Mai mult, zic gurile rele ca a fost si varianta tiparita. Din pozse as intelege ca era de pe vremea cand lucram eu la Inedit Press a lui Valeanu Ilie.

AltPHel din Prahova cu Dragos Patraru

Am studiat problema, deci e o chestie ce era online prin 2014, sau atunci a disparut AltPHel si a aparut Starea Natiei? Ciudat as zice eu, pamfletarul de azi gandindu-ma la pamfletarii de ieri si de maine. Adica astia mi-au luat mereu painea de la gura si eu scriu despre ei? Nu imi vine sa cred ca fac asta, dar am zis sa le aduc un omagiu celor de la AltPHel Prahova, ca de acolo am plecat si eu – adica din Prahova. Doar ca ei au ajuns bine si eu un mic trepadus la DigitalPress, cu permisiunea de a scrie din cand in cand cate ceva [ ce-mi trece prin cap! ].

AltPHel ce sa zic? Imi merge bine, leafa e leafa, ziua de munca e scurta, mai mult in concediu – fara plata – decat la munca, dar cine se plange cand ai libertatea de a alege ce faci azi, maine si poimaine? A, ma intrebi de ce am scris un articol fara sens? Pai sa vad daca e cineva care cauta/tanjeste dupa publicatie! Atat. Punct si mai trec pe aici data viitoare, pana atunci va doresc o vara fierbinte!

Altphel

AltPHel din Prahova cu Dragos Patraru