Nu stiu daca sunteti la curent, dar Frans Timmermans – prim-vicepresedintele Comisiei Europene – a criticat de curand Romania si referendumul legat de familia traditionala, iar unii  lideri PSD + ALDE au indus ideea gresita ca s-ar putea opta pentru RoExit – iesirea Romaniei din Uniunea Europeana. Iureli la fel ca si cele legate de HUExit, dupa discurusul lui Orban, legat de emigranti si stationarea lor pe teritoriul Ungariei. Politica si nimic mai mult, de aici pana la concluzii gen RoExit mai e cale lunga!

Discutii despre RoExit sau mult zgomot pentru nimic

RoExit-ul si alte astfel de discutii, bazate pe amenimtarea lui Frans Timmermans ca raportul MCV nu ne este deloc favorabil, iar dupa discutiile de ieri dintre Viorica Dancila si Timmermans se pare ca nu avem de ce sa ne facem griji. Fiecare tara este asa cum vrea ea sa fie, atata timp cat chestia legata de familie nu este ofical adoptata de Uniunea Europeana. DA, sunt tari unde se pot casatori intre ei barbatii si femeile, maine o sa ne putem casatori si cu piscia, dar ma indoiesc ca asta va fi regula – familie se numeste orice chestie intre doi sau mai multi subiecti vii sau nu… ! Asa sa fie?

Merge sa ma casatoresc cu broasca sau cu trandafirul din gradina? Se numeste asta familie? De ce nu facem la primarie si certificate de casatorie intre pisici? Sau obligatoriu este sa fie un OM? Abureli despre RoExit si mult fum pentru a defini familia, cand putem sta asa cum este acum, far asa ne doara capul!

ROExit

Discuții despre RoExit sau mult zgomot pentru nimic