Prezent – voteaza, prezent si nu voteaza, cam asta e azi votul motiunii de cenzura impotriva cabinetului Dancila, care fie cade fie nu cade, tot nu se rezolva ceva in momentul de fata. Ce-i drept opozitia are o majoritate fragila, nu mai zicem ca nu se stie ce vor face in totalitate cei de la ALDE sau de la UDMR + minoritati. Nici cine va prelua puterea nu se stie, asa ca eu mizez in continuare pe ideea ca Vorica Dancila isi va face alt guvern si tot PSD va fi la putere in tara asta. Doar daca nu se decid cu totii fie sa faca un guvern de uniune nationala sau ma rog, alegeri anticipate.

A inceput votul motiunii de cenzura impotriva cabinetului Dancila

Am asistat la un schimb de replici intre Victor Viorel Ponta si Viorica Dancila, mai mult de dragul vorbelor decat pe baza politica. Dar c emai conteaza, Europa e cu ochii pe Romania, fraierii stau cu ochii pe televizor si noi scriem al doilea articol pe tema asta. Adica suntem la rand cu cei amintiti anterior. Votul este la vedere, demonstrativ. Iar daca nu iese votul si motiunea pica, tot acest spectacol este in van. Ca de fapt mai tot ce fac politicienii nostri de 30 de ani.

UDMR-ul se pare ca voteaza motiunea, iar parlamentarii PSD Mihăiţă Găină si Sorin Bota, care au semnat motiunea de cenzură, au si votat-o in plen. Intre timp PSD-ul tot icnearca sa convinga minoritatile sa fie de partea lor. Doar ca numai UDMR ar avea de ce sa se vanda, dar au ei acum un joc care le zice sa fie anti-PSD, asa ca mai trebuie doar sa asteptam incheierea votului.

Cabinetul Dancila

A început votul moțiunii de cenzura