Circula tot felul de discutii pe tema condamnarii lui Liviu Dragnea si dreptul sau de a fi parlamentar sau Prim Ministru, asa ca o sa va zic parerea mea legat de acest subict. Punctul unu in discutie este daca a fost justa sau nu condamnarea liderului PSD, raspuns final DA, a fost justa pentru ca altfel o contesta la CEDO si castiga! Liviu Draghea are si motivul si puterea sa lupte pentru drepturile sale, insa exact legile pe care tot ei le dau, i-a venit de hac.

Adevarul din spatele condamnarii lui Liviu Dragnea

Asa cum spuneam mai sus, Liviu Dragnea a fost condamnat pe drept, iar discutii legate de legimitatea faptelor sale de la referendum nu intra in discutie. Ce se poate face? O reabilitare – se poate da o lege noua princare sa se spuna nu doar ca nu este ilegal ce a facut el, ci sa se dea ordin sa faca toti la fel, deci sa fie apoi reabilitat. Pana atunci este un penal care se joaca de-a conducerea poporului ( cei 18% dintre romanii cate au votat PSD nu reprezinta majoritatea poporului ci majoritatea votantilor ).

Este ok sa avem un premier condmnat penal premier, parlamentar sau sef de camera? NU, nu este ok, nu est emoral dar este poate o realitate romaneasca. Este ok sa furi? NU, dar asta nu inseamna ca nu avem hoti in tara asta, asa ca nu vad ce l-ar impiedica pe Liviu Dragnea sa-si dea o functie ( pentru ca pentru cine nu observa nouanta, el isi da functie lui, el da si celor din guvern sau parlament – o face legal si pentru ca poate! ). Ati prins ideea? Ganditi si apoi lasati emotiile sa va copleseasca!

parlamentari condamnați penal

Adevarul din spatele condamnarii lui Liviu Dragnea