Sevil Shhaideh este noul premier al Romaniei, o tara cu un presedinte neamt, un prim ministru turc si un partid maghiar separatist mereu la putere sau in preajma ei. Asta ar fi la prima vedere situatia din tara, din alta perspectiva ne dovedinm a fi un popor deschis, nu neaoparat ultra-nationalist si care nu are nimic de zis ca o femeie este pentru prima data la carma guvernului. Mai avem un penal sef la senat, un liberal unit cu comunistii si un marinar care se viseaza mereu la carma.

Romania are un premier turc – Sevil Shhaideh si un presedinte neamt

Fara sa neg cumva capacitatile doamnei Sevil Shhaideh ( de etinie turca, casatorita cu un arab din Siria ), cred ca este pusa in fata de sacrificiu. PSD mai joaca odata de fatada, avand in vedere ca strategia a dat roade la alegerile parlamentare din iarna asta. Lumea a uitat ca guvernul PSD ( fie el si aliat sub forma de USL ) este cel ce a dus tara unde este acum, nu guevernarea lui Ciolos de un an de zile. Dar asa e romanul, mai uita si abia apoi se lumineaza, cand e prea tarziu.

Nu cred ca vom vedea nici pe departe reformele anuntate de Liviu Dragnea, nu mai zic de bunastare – prima surpriza placuta, se scumpeste benzina iar scaderea de TVA mult visata de romani e doar o iluzie amanata. Euro si dolarul au crescut odata cu alegerile din Romania, preturile cresc si puterea de cumparare a romanilor scade in 2017! Va urez sarbatori fericite si sa va ganditi la ce-ati votat dupa Anul nou! Pana atunci aveti grija de pomana porcului, iar de restul ne ocupam mai la vara, cand o fi cald!

Sevil Shhaideh

Romania are un premier turc – Sevil Shhaideh si un presedinte neamt