Dupa ce Klaus Iohannis nu a vrust sa fie Santa Claus pentru romani, uite ca o face iarasi lata si o respinge pe Sevil Shhaideh de la functia de prim ministru, cerand in acelasi timp celor de la PSD+ALDE sa nominalizeze un alt candidat la functia de sef al guvernului. Nu zic ca Sevil Shhaideh ar fi fost un prim ministru perfect, dar era un semn de normalitate, cineva castiga alegerile si face politica sa, doar ca presedintele nu prea vrea sa faca jocul PSD din prima zi, asa ca mai intai amana si apoi respinge propunerea.

Sevil Shhaideh respinsa de Klaus Iohannis pentru functia de premier

Sevil Shhaideh ar fi fost primul premier din Romania de o alta etnie si de o alta religie fata de majoritate, ar fi fost prima femeie ce ar fi ocupat aceasta functie, dar se pare ca Iohannis a decis sa mai puna o piedica penalului Dragnea. Nu spun ca este bine, poate ca astfel s-au mai linistit spiritele celor ce deja ne vedeau transformati in pasalac, cu moschei peste tot. Faptul ca sotul ei este sirian cred ca a contat mult, iar maghiarii care radeau de „mitici” cred ca acum ar fi ok sa se dea cu capul de pereti, caci au demonstrat a 100 oara ca abia astepta sa rada de majoritari, chiar daca nu au nicio certitudine!

Sincer sa fiu nu ma bucur ca suntem intr-o zona de instabilitate si ca leul romanesc se depreciaza pe zi ce trece, dar asta e soarta tarilor ca Romania, sa piarda indiferent ca poporul o vrea sau nu pe Sevil Shhaideh ca premier. O sa se propuna Liviu Dragnea pe el in poziti ade prim-ministru doar ca sa-l enerveze pe Iohannis sau o sa aleaga de data asta un premier mai eligibil?

Sevil Shhaideh respinsa de Klaus Iohannis

Sevil Shhaideh respinsa de Klaus Iohannis pentru functia de premier